Selasa, 20 Disember 2011

Nak tiru stail GEDEK..

    Dah lama try nak tiru stail GEDEK...
Kat hotel penginapan di Kajang hari tu terpandang iklan ini dekat dengan lif....
sekarang baru faham kenapa GEDEK payah nak senyum..
macam ni...lif dah terbuka nak cepat...hahah tak sempat nak senyum...
GEDEK macamana menjadi tak..????

19 ulasan:

  1. Jadi...!

    Tapi tudung & baju dan tudong kena tukar warna hitam...!

    haha

    BalasPadam
  2. Kena pandang tepat ke depan kot, kurangkan mendongak. :)

    BalasPadam
  3. muka serius dah serupa uncle gedek!

    BalasPadam
  4. ohhh patut la uncle tak pernah senyum! haha!

    BalasPadam
  5. singgah dari blog uncle gedek!

    hehehehe...hampir menjadilah kak!

    BalasPadam
  6. terbaik la kak!!! saya ke sini pas blog Uncle Gedek! heheheh....

    BalasPadam
  7. wah..saingan yg sihat ni...tahniah..

    BalasPadam
  8. Boleh tahan menjadi jugek..hahahahaha

    BalasPadam
  9. hihi... susah jugak ek rupanya nak amik gambo stail abang gedek tu..

    BalasPadam
  10. dah kira hebakk la tu kak! hehe
    dari blog uncle gedek :)

    BalasPadam
  11. hahaha...sahlaa serius GEDEK menjadi... ramai peminat....POMPUAN pulak tu.....

    Terima kasih semua yang bagi respond...

    BalasPadam
  12. Boleh nak tiru Abang Gedek tapi tukar sikit.Abg Gedek masam, akak try buat sneyum.

    BalasPadam
  13. fiwit! fiwit!
    akak cool lah!! (>.<)

    BalasPadam
  14. aiyah! tegolek dah neh, cikgu...punya stail tersendiri....ahahahahahha

    BalasPadam